REN skincare lijn review♡

REN is een merk waar ik eigenlijk in het geheel super tevreden over ben. Het is niet zo bekend in Nederland geloof ik, maar ik kan niet meer zonder het masker en de evercalm night balm.

 

REN Perfect Canvas Clean Jelly Oil Cleanser

De cleaner is op olie basis. Die breng je aan op een droge huid en masseer je in je huid voordat je het afspoelt. Een eerste stap in het double cleansen.

REN Glycol Lactic Radiance Renewal Mask

Het masker is een glycolic lactic renewal masker en werkt dus op basis van exfoliëren. Wat ik super fijn vind met dit masker is dat het totaal niet uitdrogend is. Na gebruik voelt mijn huid gevoed aan.

REN Evercalm Global Protection Day Cream

De dagcrème is een vollere crème die goed de huid intrekt en geen laagje achter laat. Je merkt meteen dat je huid gevoed is en heerlijk aanvoelt. Persoonlijk neig ik sneller naar andere crèmes, maar ik denk dat dat komt omdat ik zoveel uit test 😅

REN Ready Steady Glow Daily AHA Tonic

De tonic is niet spannend. Nou gebruik ik persoonlijk ook niet vaak een tonic, omdat ik het vaak vergeet eigenlijk. Maar hij is zeker niet slecht!

REN Evercalm Overnight Recovery Balm

De evercalm overnight balm is echt mijn favoriet en zal ik absoluut blijven kopen. De crème is een dikkere substantie en herstelt de huid echt in 1 nacht. Aangezien ik tretenoïde gebruik en daar dus een wat drogere huid door heb, vind ik deze crème echt een must have!!

Prijs/verkrijgbaarheid

De cleanser kost €27 (100 ml). Het masker kost €42 (50 ml). De dagcrème kost €37 (50 ml). De AHA toner kost €32 (250 ml). En de overnight balm kost €44 (30 ml). Alle producten zijn o.a. verkrijgbaar bij Skins & LookFantastic.

♡ liefs Monica

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s