Welkom op mijn blog!

Heyhey, leuk dat je er bent en welkom op mijn blog!

Ik ben Monica. Een tijdje geleden, ik denk nu zo 2 maanden, heb ik Facebook groep aangemaakt genaamd skincare Nederland. Al snel groeide de groep naar 12.000 leden en heb ik van mijn passie/groep mijn werk kunnen maken. Samen met mijn team: Isa, Eva, Nana en Karina doen wij ons best om mensen te helpen naar een gezonde en mooie huid.

Skincare Coach

Door middel van mijn kennis over producten en ingrediënten wat betreft skincare, ben ik nu een soort van skincare coach. Ik maak gepersonaliseerde routines voor vrouwen en mannen, tevens sta ik in de start blokken om mijn eigen skincare lijn uit te brengen. Allemaal super leuk dus, maar ook spannend!

Het is echt mijn passie en ik merk dat er in Nederland eigenlijk niet veel informatie en kennis is over ingrediënten in skincare. En welk ingrediënt waar goed voor is. Ik weet natuurlijk ook niet alles maar vind het leuk om te onderzoeken en dat te delen met jullie.

Blog

Aangezien een groep niet altijd overzichtelijk is, vooral niet zo’n actieve groep heb ik besloten om een blog bij te gaan houden. Ik zal voornamelijk reviews schrijven, maar ook product/ingrediënt informatie geven.

Facebook & Instagram

Zoals ik al zei heb ik een Facebook groep maar ook een Instagram, misschien leuk om lid te worden als je interesse hebt in skincare en beauty? Volgens mij kan je ook je email achter laten zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwe blogs!

Ik moet zelf ook nog even erachter komen hoe dit allemaal werkt, 😉 liefs Monica

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s