Huidcoach & Facebook groep

Welkom bij mijn blog, hier zal ik mezelf even voorstellen aan alle nieuwe volgers!

Ik ben Monica en ik ben deze blog gestart door mijn passie voor skincare. En omdat ik vind dat er weinig kennis is in Nederland wat betreft actieve ingrediënten en skincare.

Opleiding

Ik ben op mijn 19e afgestudeerd als schoonheidsspecialiste, maar benoem altijd met klem erbij dat dat nu zoveel jaar geleden is dat mijn opleiding er eigenlijk niet meer toe doet. Ik heb nu een hele andere kijk op verzorging en ingrediënten, word ook al 33. Mijn tegenwoordige kennis is vanuit persoonlijk onderzoek en logica, dus niet zo zeer vanuit die opleiding.

Facebook groep

Ik ben een Facebook groep gestart om mijn kennis te delen, maar al heel snel groeide het uit naar 12.000 leden. Daardoor is die groep mijn werk geworden. Ik geef gespecialiseerde routines op maat en wens voor €10 en ga een eigen skincare lijn uitbrengen, hoe dan??! (Heb zelf geen idee hoe dit gebeurd is 😅🤣)

This is me

Ik ben wel een persoon die niet graag op de voorgrond staat. Ik zal dus niet bullshit filmpjes maken, zoals mensen met iedere week de nieuwste perfecte producten. Ik ben chaotisch en ik maak fouten. Ik ben niet de standaard perfecte vrouw, die strak alles in orde heeft en er altijd perfect uit ziet. Ik ben namelijk in eerste instantie ook moeder van heel veel kinderen 😅😅. Maar ik zal altijd open en eerlijk zijn naar jullie! En met liefde mensen helpen.

Wat zouden jullie leuk vinden om te lezen wat betreft skincare?

Dikke knuffel van mij voor iedereen. Liefs, Monica

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s