Klairs Midnight Youth Activating Drops

Koreaanse skincare is al enige tijd een echte hype in Nederland. Ik was er eerst een beetje sceptisch over, maar ondertussen ben ik helemaal om. In deze review ga ik je alles vertellen over de Klairs Midnight Youth Activating Drops. Enjoy!

Ingrediënten en formule

Dit serum bestaat uit 2 verschillende peptiden, namelijk EGF en bFGF. Deze peptiden komen van nature al voor in ons lichaam, maar rond midden 20 verminderd dit drastisch door uv stralingen en ultraviolet licht.

Twee andere belangrijke ingrediënten zijn blueberry, een sterke anti oxidant rijk aan vitamine c. En guaiazulene, een ingrediënt dat kalmerend werkt en roodheid verminderd.

Het serum zelf voelt waterig aan en is blauw, dat komt door het ingredient guaiazulene.

Eigen ervaring

Ik heb net nu zelf ongeveer een maandje uitgeprobeerd en vind het een heerlijk serum, absoluut de moeite waard. Ik gebruik het direct na de hyaluronic acid als mijn huid nog licht vochtig is en doe daarna mijn creme.
Mijn huid voelt gehydrateerd aan en ik heb het idee dat mijn teint egaler word door dit serum. Of mijn fijne lijntjes echt minder zijn geworden door dit product? Dat durf ik niet met 100% zekerheid te zeggen, wel geloof ik zeker dat het lijntjes kan voorkomen.

Prijs & verkrijgbaarheid

Het serum is te koop op Little Wonderland voor €31.99

Wat zijn jou favoriete Koreaanse skincare producten?


Liefs monica ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s